Det är inte alltid som tunga läkemedel behövs för dina besvär. Många gånger kan enkla tillskott göra jobbet lika bra.

Genom att handla online kan du hitta mängder med tillskott. Exempel på tillskott är bland annat bockhornsklöver som är rik på C-vitamin, kalium, magnesium och järn. Den hjälper till att minska kolesterolhalterna i blodet, sänker blocksockernivåerna, reglerar matsmältningen, med mera.

Bra för kroppen – både insida och utsida

Den här typen av tillskott är bra för din kropp och hälsa. Exempelvis kan tillskott med bockhornsklöver vara intressant för bland annat dig som tränar eftersom detta ämne kan hjälpa din kropp att ta upp kreatin. Tillskott finns oftast tillgängligt i pulver, kapslar, frön eller liknande. För hår och hud finns även oljor som du antingen applicerar i håret eller smörjer in.

Du kan hitta tillskott som hjälper till med att ge näring till hud och hår, för att få ett långt hår eller en frisk och fräsch hy. Om du har svårt att koncentrera dig eller har mycket stress finns även tillskott som hjälper din mentala hälsa med hjälp av bland annat viktiga antioxidanter, vitaminer och aminosyror. Det finns även tillskott som hjälper mot olika kroppsliga besvär exempelvis i magen, lederna, blodet och njurarna.