När man anlagt sin trädgård och jobbat fram och fått det som man vill kan det vara läge att njuta av sin trädgård. Bjud in några goda vänner som också får se din skapelse. Delad glädje är dubbel glädje säger man ju och här kan du få dela med dig av det goda jobb du lagt ner på din trädgård.

Trädgård

Finns inget mer njutbart än när man lagt ner en massa timmar på att fixa och dona som att kunna sätta sig ner och få njuta av de man gjort. Alla verktyg och redskap är bortstädade, man har lämnat tillbaka de stora maskiner man kanske hyrt för att fräsa bort stubbar och dylikt. Nu är det tid att laga till en god måltid och slå sig ner på altanen och bara titta ut över den fantastiska trädgård som man slitit med i ett par veckor.

Framför allt kanske du har underlättat och gjort det mer lättskött i trädgården, borta är de där hemska buskarna som du inte fick till oavsett hur du beskar dom. Det finns en bra arbetsbod där du har dina trädgårdsredskap allt i ordning och lätt att hitta och plocka fram när du ska påta i din trädgård och rensa ogräs.

Men nu ska du inte tänka på ogräs, nu ska du njuta över vad du åstadkommit och se fram emot nästa projekt i din trädgård. För slut på projekt tar det ju aldrig.

Posted in: Blogg.
Last Modified: oktober 7, 2015