Att sätta guldkorn på vardagen kan vara många olika saker beroende på personlig preferens, humör och hur man mår. Det är kanske inte alltid det där rödvinsglaset efter en lång och krävande arbetsdag, som är det självklara valet. Här vill vi gärna ge dig två härliga tips på hur lite extra spänning i vardagen med lite flyt också kan ge den ack så eftertraktade kanten av guld.

Testa standup comedy

Är du en rolig person som har lätt att få andra personer att skratta? Då kanske detta är det rätta tipset för dig. I många städer i landet brukar det hållas stand-up-kvällar för nybörjare, även känt som open mic-kvällar. Det innebär att de som kommer till kvällen som publik, även har möjlighet att under några minuter testa på att underhålla. Detta är kanske den ultimata kryddan på livet om man lyckas locka till skratt eftersom det finns få saker som är så självutlämnande som att stå helt ensam på en scen för att försöka underhålla en kritisk publik. Bor du i närheten av Stockholm och tycker att detta verkar intressant så spana in http://www.openmicsthlm.com/för mer information.

Spela på tips eller odds

StryktipsetKanske känns det lite väl nervpirrande med att ställa sig på scenen för att försöka vara rolig, kanske är du inte ens rolig. och då var det inget vidare råd. Här kommer ordagrant hursomhelst ett annat tips. Varje lördag är det dags för den svenska klassikern Stryktipset. Stryktipset går i korta drag ut på att gissa utgången i 13 utvalda fotbollsmatcher vilka oftast startar och slutar samtidigt på lördagseftermiddagen. Vinst får man om man lyckats pricka in mellan 10-13 rätt.

Skulle man vara så lyckosam att kupongen har 13 ikryssade rätt och man står som ensam med bedriften så har man vunnit 15 miljoner kronor. Känner du direkt att du har 15 miljoner nya skäl att testa detta spel på lördag så ska du ta en titt hos www.svenskaspelare.com, där får du lära dig hur man spelar Stryktipset med reducerade system, du får speltips och mycket annat. Och du, oavsett om du vinner pengar eller inte så kommer det vara spännande att sitta där med kupongen när lördagen kommer!

Posted in: Blogg.
Last Modified: juli 4, 2013