Time to depart - iväg på fotbollsäventyrAtt njuta av livet i stort nämnde vi tidigare. Och njuta av livet det kan man göra på en massa olika vis och i olika hänseenden. Vardagsnjutning kan ju vara att när man kommer hem från en lång dag på jobbet, utsliten, dödstrött och utsvulten, upptäcka att matbordet står dukat.. när du vänder upp blicken så är din partner precis i full färd med att öppna en flaska rött. Du inser att allt slit och släp på jobbet trots allt är värt det… Sen kan man ju njuta på riktigt – Du vet precis vad jag menar, ellerhur?

Vrålen, extasen, jublet

Precis som du förstod.. det kan ju istället för den slitna Ikeaservicen, på bordet ligga ett kuvert innehållandes flyg och matchbiljetter. Du ska iväg på tur, till livets verkliga vin – fotbollsmatcher!

Nu finns ju fotbollsmatcher även i Sverige givetvis, men för den vanlige fotbollsfrälste Svensson så är ju också det vardag. Och fastän även detta kan ses som en av livets härliga stunder så är det ju inget emot att till exempel åka till en match i England. Att få sitta på till exempel White Heart Lane eller Stamford Bridge tillsammans med tusentals halvpackade, furiösa och underbara engelsmän som precis som du lever för din fotboll, det är något helt annat. Bara en sån sak att få skrika ut sin vardagsfrustration på domaren – utan att någon bredvid ryggar tillbaka och funderar hur du är skapt – för du skriker ju på svenska så ingen kommer att förstå dig.

Så be din partner att skippa vinflaskan denna gång, putsa pintglasen och slå en signal till någon researrangör, till exempel GO Sport Travel. Införskaffa sedan via dem; resa, hotell och matchbiljetter, och dina övertidstimmar på bruket kommer återigen att kännas väl spenderade.

 

Posted in: Blogg, Sport.
Last Modified: februari 6, 2019